+359 887 955 592
Промишлена зона, с. Левуново, община Сандански
Позвънете +359 887 955 592
Запазете час още днес
Промишлена зона "Киселица"
с. Левуново, Община Сандански
top

Пълна инспекция

За нашата услуга

Заповядайте в нашия сервиз за Вашата пълна диагностика на камион, влекач или ремарке. Независимо дали ни посещавате с цел превантивен преглед на системите във Вашия автомобил или идвате с конкретен проблем, нашите механици ще намерят подходящото решение за Вас

Помагаме на клиентите в района на Сандански и региона.
Правим го от 2016 година.

Какво можем да Ви предложим

Пълната инспекция носи множество ползи за Вашия автомобил, най-важната от които е безопасността на шофьора и всички участници на пътя. Нашите служители работят с най-модерното оборудване за диагностициране на техническото състояние на Вашата кола, чрез което могат да проверят дали всички компоненти функционират в изправност. С навременна диагностика бихте могли да избегнете скъпоструващи и времеемки ремонти.

Заповядайте в нашия сервиз за редовна пълна техническа инспекция на Вашия камион, влекач или ремарке. Само така ще подсигурите изправното функциониране на Вашия автомобил.

Оборудвани с най-модерните уреди на Bosch, можете да бъдете сигурни, че ще засечем неизправностите в системите на Вашия автомобил.

В резултат на направения анализ, ще предприемем най-подходящите действия за отстраняване на неизправностите във Вашия автомобил.

Готови сме да Ви помогне и с най-тежката задача.
Просто се свържете с нас.

Изпратете ни кратко съобщение

Имате спешна нужда от сервизна дейност. Напишете ни кратко съобщение и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.