+359 887 955 592
Промишлена зона, с. Левуново, община Сандански
Позвънете +359 887 955 592
Запазете час още днес
Промишлена зона "Киселица"
с. Левуново, Община Сандански
top

Двигателна диагностика

Запазете час за преглед

Попълнете формуляра и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

  За нашата услуга

  Извършването на редовните диагностични тестове може да доведе до превантивно откриване на проблеми с Вашия влекач или товарен автомобил, с което да се избегнат скъпоструващи ремонти, или авариране на автомобила по време на транспорт.

  Имате светеща светлина на контролния панел? Доверете ни се да извършим  ръчна или компютъризирана оценка, която да ни помогне да идентифицираме проблема. Нашите устройства ще разчетат информацията от вградения компютър на Вашия товарен автомобил, след което ще преминем към отстраняване на причината.

  Помагаме на клиентите в района на Сандански и региона.
  Правим го от 2016 година.

  Какво можем да Ви предложим

  Напредъкът в автомобилния сектор през годините доведе до компютризацията на компонентите на автомобилите, което от своя страна ускори и улесни процесът по диагностициране на проблемите. Чрез специализиран софтуер, нашите инструменти за диагностика на камиони бързо и точно ще ни насочат към проблемните зони в двигателя на Вашия автомобил. Диагностичните тестове могат да разкрият проблеми в двигателя, трансмисията, изпускателната система, спирачките и други основни компоненти.

  Независимо дали идвате при нас за профилактичен преглед или с конкретна светеща лампа на Вашето контролно табло, ние ще идентифицираме сигнализиращите датчици и ще направим анализ на състоянието на колата.

  Разполагаме с комплект от най-модерните софтуери и уреди за да направим успешна връзка с компютъра на Вашият автомобил.

  След като направим анализ на състоянието на датчиците и сензорите във Вашата кола, ще предложим възможни решения за отстраняване на проблема.

  Открийте нашия сервиз на картата.