+359 887 955 592
Промишлена зона, с. Левуново, община Сандански
Позвънете +359 887 955 592
Запазете час още днес
Промишлена зона "Киселица"
с. Левуново, Община Сандански
top

Смяна и реглаж на гуми

За нашата услуга

Изборът на подходящи гуми за Вашият влекач или ремарке е едно от най-важните решения, подсигуряващи безопасността на Вашата кола, шофьор и стоки. Ето защо, ние Ви предлагаме да поръчате Вашите гуми от всички реномирани марки чрез нас, за да получите специална цена.

Вече сте закупили Вашите гуми и търсите къде да ги смените? Ние сме правилният сервиз за Вашите нужди. Заповядайте при нас с Вашите гуми за да ги монтираме и балансираме, за да бъде шофирането удоволствие.

Нестабилност на пътя и във волана? Причината може да бъде във Вашите гуми.

Поддържането на доброто състояние на гумите е ключово за безопасността на пътя на Вашия автомобил. Не допускайте да бъдете хванати неподготвени от лоши метрологични условия или некачествени шосе. Проверявайте редовно грайфера на Вашите гуми и тяхното налягане.

Ако е дошъл моментът за смяна, то ние сме правилния сервиз за Вас. Обурудвани сме с най-новите монтаж-демонтаж и баланс машини, за да можем да Ви предложим безупречно усещане на пътя.

Помагаме на клиентите в района на Сандански и региона.
Правим го от 2016 година.

Какво можем да Ви предложим

Заповядайте в нашия сервиз със своите гуми за смяна или поискайте оферта за да намерим най-подходящите гуми за Вашият влекач, ремарке, багер или самосвал. За нас размерът няма значение! Ще демонтираме Вашите стари гуми и ще монтираме перфектно балансираните Ви нови гуми в най-кратки срокове.

Обурудван с чисто нови машини, нашият сервиз е подходящ и за леки автомобили. Запазете час още днес!

Готови сме да Ви помогне и с най-тежката задача.
Просто се свържете с нас.

Изпратете ни кратко съобщение

Имате спешна нужда от сервизна дейност. Напишете ни кратко съобщение и ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

    Или ни се обадете

    +359 887 955 592